Sinustako kummiksi?

Kodittomat Bulgarian Koirat ry etsii jatkuvasti kummeja, jotka osallistuvat koiratarhojen kustannuksiin kuukausilahjoituksin ja turvaavat näin eläinten hyvinvoinnin.

Osa kaduilta pelastetuista koirista viettävät tarhalla lopun elämänsä. Kissoja emme adoptoi Suomeen.

Tarvitsemme kummeja, joiden avulla saamme taattua koirille sekä kissoille mm. ravinteikkaan ruoan, puhtaan veden, säännölliset lois- ja matohäädöt sekä tarvittaessa eläinlääkäri-, lääke-, ja toimenpidekulut.

Toivomme kullekin koiralle vähintään kaksi kummia, jotta pystymme kattamaan koirien hyvinvointikustannukset.

Saat kummikoirastasi/ kissasta uutisia ja kuvia kaksi kertaa vuodessa. Halutessasi saat myös nimesi näkyviin nettisivuillemme sekä muihin viestintäkanaviimme kummikoirasi yhteydessä. Myös tarhakummeille lähetetään kuulumiset kaksi kertaa vuodessa. 

Tarhakummi toiminta

Ryhtymällä tarhakummiksi turvaat tarhan koirien ja kissojen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Päivittäisen ruoan lisäksi tarhakummimaksuilla katetaan vuosittaisia hoitoja. Vuosihoitoihin kuuluvat sisä- ja ulkoloishäädöt sekä tarvittavat eläinlääkärihoidot.

Tarhakummimaksu on 5 - 10 € kuukaudessa, tai halutessasi voit lahjoittaa enemmänkin.


Tilinumero: FI7540550010514004
Viestiksi tarhakummi

Tarhakummeille lähetämme vähintään kerran vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen. Jos haluat, saat nimesi näkyviin Kummitoiminta-sivustomme yhteyteen. Ryhdy tarhan kummiksi ilmoittautumalla osoitteeseen: kummi.bulgariankoirat@gmail.com

Tarhakummeina toimii:

Marja-Liisa P. Teija K-S. Jyrki P.

Johanna K. Mirva R. Sari P. Päivi P.

Tiina R. Maija K. Nanna N. Susanna V.

Iida M. Irene W. Katja N. Sari K.

Seija M. Eila M.

Ryhdy Tanja-aasille kummiksi, lisää tietoa löydät täältä: Tanja-aasi!