Sissi


Hei!

Olen Sissi. Joukko vapaaehtoisia paikallistoimijoita löysi minut pentujeni kanssa ruokintareissullaan Harmanlin kaupungin ulkopuolelta joitakin vuosia sitten. Olin tehnyt meille pienen pesän heinikkoon, jossa parhaani mukaan yritin pitää pienokaisistani huolta ja pitää heidät suojassa.
Onneksi tiellemme sattui kuitenkin nämä ihanat ihmiset, jotka ottivat meidät mukaansa. Pääsimme kotihoitoon Leshnikovoon.

Pentuja minulla oli alun perin viisi, mutta yksi pennuistani menehtyi ja toisen vei mukanaan joku ihminen. Toivon, että pienokaiseni on päässyt kotiin, jossa hänestä pidetään hyvää huolta. Kolme kanssani pelastettua pienokaistani ovat jo päässeet omiin rakkaisiin koteihinsa sinne kauas pohjolaan.
Minun kotini on sen sijaan täällä Leshnikovossa, sillä näin vuosien jälkeenkään en ole oppinut luottamaan muihin ihmisiin kuin kotihoitajaani. Muita ihmisiä pelkään ja jos tänne tulee vieraita menen siksi aikaa piiloon.

Täällä Leshnikovossa viihdyn paljon itsekseni ja usein vetäydynkin omaan rauhaan lepäilemään ja katselemaan talon tapahtumia kauempaa. Haluaisitko sinä olla minun kummini ja turvata elämääni täällä minulle turvallisessa paikassa?
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Sissin kummit:
Terttu B.
Pia H.