Santtu


Hei, juuri Sinä siellä!


Kuten kuvasta näkyy, olen komea nuori herra Santtu nimeltäni. Olen jonkin aikaa sitten saapunut tarhalle. Alun perin minun oli tarkoitus elää kotikoiran elämää täällä Bulgariassa, kerrostalossa. Tuskin ehdin edes kotiutua, kun omistajani päätti, ettei minusta ole kerrostaloasujaksi. Niinpä saavuin tänne tarhalle turvaan.


Olen aika iso poika, luonteeltani vähän ujo, mutta kiltti poika. Toistaiseksi tarha on minun kotini, sillä vaikka luotankin tarhanpitäjä pariskuntaan, niin en pysty luottamaan vieraisiin ihmisiin vaan väistän ja pelkään heitä.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini:
Pirkko-Leena H.