Maya


Hei, olen Maya!

Minut löydettiin Harmanlin ulkopuolelta pikkukylästä.
Elin elämääni ruokintapaikalla, josta minut useiden viikkojen yrittämisen jälkeen saatiin kiinni. Olin hyvin arka ja pelokas ihmisiä kohtaan. Kadulla eläminen jättää jälkensä.
Minun ihoni oli niin huonossa kunnossa, että vietin klinikalla kaksi viikkoa kiinniottamisen jälkeen, ennen kuin pääsin kotihoitoon Leshnikovoon. Onnekseni kotihoitopaikasta tuli minulle pysyvä koti ja saan elää turvassa.

Ikä on tuonut jo harmaita karvoja kuonooni ja muutama hammaskin puuttuu. Tämä on kuitenkin huomioitu ruokavaliossani. Hämärässä näköni ei ole enää yhtä hyvä kuin ennen.

Minä olen täysin hoitopaikan isännän koira. Päivittäin pitää päästä isännän syliin halimaan. Laitan tassut olkapäälle ja hankaan kuonolla poskea. Tykkään makoilla sisällä isännän jaloissa. Jos isäntä lähtee kotoa, niin menen ulkoportin eteen nukkumaan ja odottamaan. Satoi tai paistoi.
Olisiko sinun elämässäsi aikaa ja tilaa ryhtyä kummiksi minulle?

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.
Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.


Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummit:
Vilmaroosa K.
Eeva T.