Kotihoitajaksi?

TULE PUOLITIEHEN VASTAAN


Tarvitsemme adoptiokoirillemme väliaikaishoitajia matkallaan kohti pysyvää kotia.
Me Kodittomat Bulgarian Koirat ry:ssä haluamme löytää kadulta pelastetuille ja adoptiokelpoisille koirille turvallisen loppuelämän kodin Suomesta - sellaisen, josta ei lämpöä ja rakkautta puutu.

Osa adoptoimistamme koirista tarvitsee kuitenkin totuttelua uuteen kotimaahan, ympäristöön ja ihmisiin ennen omaan kotiin siirtymistä. Heidät sijoitetaan väliaikaiskoteihin hoitoon siiheksi, kun koira on valmis muuttamaan - ja yhtäältä tuleva perhe valmis vastaanottamaan koiran.

Etsimme kokeneita ja eläinrakkaita hoitokoteja Bulgarian koiratarhoilta Suomeen tuomillemme koirille.

Oletko yli 23-vuotias, vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen henkilö, jonka sydän sykkii rescuetoiminnalle? Jos sinulla on kokemusta koirista, kykenet sitoutumaan ja haluat olla auttamassa adoptiokoiriamme puolimatkalla kotiin, saatat olla etsimämme henkilö!

Kotihoitaja huolehtii koirasta "kuin omastaan" - yhdistyksemme tuki toki turvanaan. Koirat saattavat viipyä väliaikaiskodissa vain päivän tai pari, muutamia kuukausia tai jopa vuoden.
Kotihoitajan tulee noudattaa yhdistyksen linjauksia koiran sopeuttamisessa ja koulutuksessa sekä olla valmis näyttämään koiraa mahdollisille kotiehdokkaille.

Jos kiinnostuit, täytä kotiselvityslomake! Kerrothan lomakkeella, että olet kiinnostunut nimenomaan kotihoitajuudesta.