Zani


Vahtikoira Zani täällä, terve!

Olen ikääntynyt koiraneiti! Asun nykyisin Leshnikovossa kotihoidossa. Vastuullani on vartioida kotiamme ja sen kaikkien asukkaiden turvallisuutta. Nuorempana vietin monta vuotta tarhalla, mutta aloin siellä olemaan todella surullinen ja apaattinen, joten minulle kysyttiin kotihoidosta turvapaikkaa. 

Pääsin sitten muuttamaan kotihoitoon, tarkemmin sanottuna kotihoitajan minulle varaamaan vierashuoneeseen. Monenmoista nähneenä ja kokeneena sitä osaa todella arvostaa omaa petiä, jossa saa lepäillä rauhassa, omissa mietteissä. Elämäntarinani, johon en nyt mene tarkemmin, kertoo siitä, millainen onni kodittomalle koiralle on mahdollisuus viettää elämän viimeiset vuodet lämpimässä, turvallisessa kotihoidossa.

Arvostaisin kovasti, jos haluaisit tukea onnellista vanhuuttani. Ehkä juuri me seniorit olemme sydäntäsi lähellä?
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini
Airi V.
Riitta P.
Pauli H.