Ressu


Huhuu!

Kuuleeko kukaan siellä Suomessa?
Olen vanhempi koiraherra nimeltä Ressu ja etsin itselleni kummia elinkustannuksieni kattamiseksi.
Olin pelkkää luuta ja nahkaa, kun hakeuduin viimeisillä voimillani kylään apua saadakseni. Tassuni olivat ohdakkeiden peitossa, ja minulla todettiin anaplasmoosi sekä korkea kuume.

Olen kotihoidossa Leshnikovossa, jossa saan asianmukaista hoitoa, kuten kipulääkkeitä ja antibiootteja. Ruokavaliotani täydennetään Nutri-Plus -valmisteella, jotta saisin tarvittavia vitamiineja, kivennäisaineita sekä energiaa. Myös ohdakkeiden repimiä polkuanturoitani huolletaan.
Parannuttuani pääsen rokotettavaksi, jonka jälkeen minut myös kastroidaan.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.


Kummini:

Minna T.

Lea L.