Hope


Minä olen Hope!

Pääsin aikoinaan mukaan The Voice of Animalsin sterlilointikampanjaan. Minua ei kuitenkaan voitu silloin steriloida sisäelimissäni olevan poikkeaman vuoksi.
Sain viipyä hetken TVOA:n huomassa, mutta tilanpuutteen vuoksi ja minun onnekseni he pyysivät apua yhdistykseltä. Minut haettiin turvaan ja pääsin kotihoitopaikkaan asumaan. Minut myös steriloitiin.

Minusta on mukavaa, kun minua rapsutellaan, mutta valitsen itse siihen sopivan ajankohdan. Nautin makoilla auringon lämmössä. Samalla seuraan muiden touhuja. Minä viihdyn siellä, missä muu laumakin on. Yöksi kyllä pitää päästä sänkyyn nukkumaan. Pitää vielä mainita, että herkkujen etsiminen nurmikolta on lempipuuhaani.
Nyt minä kaipaan kummia, joka avustaisi minun elämääni täällä. Olen niin kiitollinen, kun saan elää turvassa.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.


Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Hopen kummit
Kirsi F
Pirjo T.