Tarmo


Hei olen Tarmo!


Minut löydettiin rannalta 2013 äitini ja 7 sisarukseni kanssa, kun olin vielä ihan pieni pentu.
Meidän äiti on muuttanut jo Suomeen ja hän on onnellinen kotikoira. Meissä sisaruksissa virtaa vahvasti paimenkoiran veri.

Täällä tarhalla asustan veljeni Teron kanssa samassa aitauksessa. Olen meistä sisaruksista rohkein ja rakastan ihmisiä yli kaiken, olenkin aina ensimmäisenä hakemassa huomiota ja läheisyyttä ihmisen tullessa aitaukseemme.
Olen myös kotiaetsivissä, mutta sopivan kodin löytämisessä on mennyt jo kauan aikaa enkä tiedä saanko omaa kotia, mutta tästä haaveilen päivittäin.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini:
Birgitta L.
Hannele B.