Elvi


Hännänheilutuksia Elviltä!

Minun ja sisaruksieni onneksi ystävällinen ihminen löysi meidät, kun olimme jääneet hylätyiksi. Yksi sisaruksistani sai kodin löytäjän luota ja me muut pääsimme kotihoitoon suomalaisen aktiivin luokse. Nyt muut kotihoidossa olleet sisarukseni ovat jo muuttaneet Suomeen omiin koteihin. Minä asun edelleen täällä.

Minulle kävi aikoinaan ikävästi, kun leikin joessa. Loukkasin toisen etutassuni. Jalkaa on hoidettu ja sille on tehty kaikki voitava, mutta se ei tule enää normaalikuntoon. Heti kun alan riehumaan tai muuten jalka rasittuu enemmän, minä rupean ontumaan.

Vieläkin pidän vedessä leikkimisestä. Keväisin ja kesäisin minusta on jännää haukkua lintuja. Ne kun ovat viemässä ruokaa poikasilleen, niin pelästyessään saattavat pudottaa jonkun makupalan maahan minun ulottuvilleni. Koirakamujen kanssa taas on kiva juosta ja riehua.
Minulle on sanottu, että osaan kerjätä hienosti. Katson silmiin hyvin anovasti. Nyt minä en kerjää, vaan katson silmiisi toiveikkaana, että juuri sinä ottaisit minut kummikoiraksesi.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.


Kummini:

Hanna H

RIta H

Anne Å