Lenita


Hei olen Lenita!

 Minut löysi Bulgariassa asuva suomalainen aktiivi kadulta ollessaan viikonloppuajelureissulla Bulgariassa. Siellä minä pieni olin seissyt keskellä tietä. 

He pysäyttivät auton ja ajattelivat ruokkia minut, mutta näpsäkkänä tyttönä en tyytynyt tähän vaan kiipesin autoon heti kun ovi aukesi. Päätin siis että heidän kyydissään pääsen paremman elämän alkuun. He toivat minut tarhalle jossa saan nyt turvaa ja suojaa. Olen riehakas ja ihmisten huomiota rakastava tyttö ja kaipaankin nyt kummia joka tukisi matkaani parempaan elämään. 

 Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. 

 Kummimaksu on 18€/ kk. 

 Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

 Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. Kiitos että autat.

Kummini on Irina R. Ira W.