Nero


Hei olen Nero!

Olen ilmeisesti ollut peltovahtina edelliselle omistajalleni, hän kuitenkin unohti yhden tärkeän osan minun elämässäni, nimittäin minun ruokkimisen. Minun onnekseni hän kuitenkin ymmärsi ettei pysty minusta huolta pitämään ja toimitti minut tarhalle.

Tarhalle saapuessani olin hyvin nälkäinen ja janoinen sekä varmasti myös vähän kuiva sillä ruokaa ja vettä saadessani aloin nopeasti näyttämään jo paremmalta.
Asun täällä tarhalla vapaana laumassa ja lempipuuhaani on kulkea tarhanpitäjän perässä joka paikkaan. Luonteeltani olen vauhdikas nuori herra ja virtaa minulla riittää vaikka muille jakaa. Olen myös hyvin ketterä ja pystyn hyppäämään korkeammankin aidan yli.

Turvaisitko sinä elämääni alkamalla minulle kummiksi?
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummit:
Sanna K. ja Zeziliah A.