Nadia

Tule kummiksi Nadialle! 

Olin niin surkeassa kunnossa, kun minut pelastettiin kadulta, että tarvitsin heti eläinlääkärin apua. Kaksi pentua, jotka olin synnyttänyt, olivat menehtyneet. 

Ensiapuna sain 30 päivän antibioottikuurin ja lääkityksen kapin hoitoon. Lisätestien myötä minulla todettiin ihomadon lisäksi myös ehrlichia, anaplasmoosi ja sydänmato. 

Onnekseni pääsin turvalliseen paikkaan, jossa minua nyt hoidetaan ja lääkitään. Toiveikkain mielin katson tulevaisuuteen. Näen siellä terveen ja reippaan Nadia-tytön. 

 Olisi mukavaa, jos saisin itselleni kummikaverin. Saisin varmuuden siitä, että minusta pystytään huolehtimaan jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukas ruokakin kun on kovin tärkeä juttu parantumisen tiellä. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

Kummit: Pia S, Marika O, Eeva T.