Minea

Hei! Minä olen tyttö nimeltä Minea. 

Toivon, että löydän tätä kautta itselleni kivan kummin, joka haluaa tukea elämääni täällä tarhalla, jossa asun nyt sisarusteni kanssa. 

Onneksi saimme turvapaikan, sillä kylässä, jossa oleskelimme, alettiin myrkyttää kodittomia koiria. Minä olen kuuleman mukaan tämän pentueen rohkein kaveri. 

Tosin olen kyllä aluksi melko varovainen uusia ihmisiä kohtaan. Mutta toisaalta seuraan mielelläni ihmisten tekemisiä ja touhuja ihan lähietäisyydeltä ja annan silittää itseäni.

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.