Minja

Minja-neidolle kummi 

Hei! Minä tyttö asun täällä tarhalla sisarusteni kanssa. Meidät haettiin turvaan, sillä kylässä, jossa oleskelimme, alettiin myrkyttää kodittomia koiria. 

Minulla on nyt monta mukavaa koirakaveria, joiden seurassa viihdyn hyvin. Sanoisin, että karvatassukaverit ovat tällä hetkellä ihmiskaveria kivempia. Toki minä kaksijalkaisistakin pidän. 

Olisipa hieno homma, jos saisin itselleni kummin auttamaan minua näissä kustannuksissa, joita kertyy kyllä ihan mukavasti. Täällä kun halutaan pitää minusta hyvää huolta. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.