Linda


Etsii toista kummia!

Hei olen Linda ja löydyin kadulta Leshnikovon läheltä pentujeni kanssa. Leshnikovon kotihoitopaikan pitäjä haki pienet pentuni jo aiemmin turvaan mutta koska pahat ihmiset olivat jo ehtineet tehdä minulle kauheuksia en luottanut enää ihmisiin vaan pakenin. 

Kotihoitopaikan pitäjä ruokki minua sitten jonkin aikaa kadulle kunnes taas luotin häneen sen verran että he saivat minut myös kiinni ja toimitettua eläinlääkärin kautta turvaan kotihoito paikkaan.
Eläinlääkärin tutkimuksissa minulla todettiin olevan sydänmato ja anaplasmoosi johon saan tällä hetkellä hoitoa. 

Olen nyt täällä kotihoitopaikassa turvassa pentujeni kanssa ja saan ravitsevaa ruokaa ja jatkossa myös rokotusohjelman mukaisesti rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt.
Nyt tarvitsisin kummin joka turvaisi elämääni täällä kotihoidossa, haluaisitko sinä olla minun kummini?

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat.

Kummini:

Aija H,

Tuula P.