Stella


Hei, olen Stella! 

Minut löydettiin loma-alueelta kovin kivuliaana. Luultavasti olen jäänyt auton alle. Minut löytänyt henkilö yritti saada heti eläinlääkärin apua, muttei onnistunut monista yrityksistä huolimatta. Seuraavana aamuna hän tuli kuonokopan kanssa minua hakemaan. Tarkoitus oli viedä minut yhdistyksen yhteistyöklinikalle, mutta minut oli jo viety pois, jotta en häiritsisi loma-alueen ihmisiä. Kukaan ei tiennyt, missä olin. Toiveena kuitenkin, että olisin päässyt jo hoitoon. Mutta niin ei ollut. 

Reilun kolmen viikon jälkeen palasin samalle paikalle, josta minut oli aiemmin löydetty. Ja onnekseni ihanat löytäjät toimittivat minut yhdistyksen yhteistyöklinikalle, jossa minua alettiin hoitamaan. Eläinlääkäri totesi, että toisen jalkani lonkkanivel on vaurioitunut ja häntä siinä kunnossa, että se pitää amputoida. Lisäksi nukutusnuoli jäi kiinni toisen jalan luuhun siinä vaiheessa, kun minua yritettiin rauhoittaa autoon nostoa varten. Nyt nukutusnuoli on poistettu, häntä amputoitu ja minut on steriloitu. Olen muuttanut kaiken tuon jälkeen toipumaan kotihoitopaikkaan Leshnikovoon. Täällä saan tutustua hoitajaani ja minulla on ystäviä. Minulla on lääkitys vaivoihini. Aluksi tiheämmin, myöhemmin kuukausittain. Lääke on tarkoitettu kivun ja tulehduksen hoitoon. Lonkkanivelen tilanne arvioidaan uudelleen, kun nähdään, miten lääkitys toimii. Hienoa olisi, jos leikkausta ei tarvisi tehdä. 

Tässä minun tarinani. Jos haluat auttaa, tule minulle kummiksi. 

 Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

 Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

 Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

 Kiitos, että autat. 

Kummini Mia S.