Kai

Kai etsii kummikaveria. 

Nelisen kuukautta sitten kuljeskelin pitkin moottoritietä. Jälkeenpäin kun ajattelen on suoranainen ihme, etten jäänyt autojen alle. Ei tarvinnut tämän pojan kahta kertaa miettiä, kun auto pysähtyi viereeni ja ovi aukeni. 

Hyppäsin kiitollisena kyytiin ja asetuin istuimelle makaamaan. Olin melko huonossa jamassa. Kävin pelastajani kanssa tapaamassa eläinlääkäriä ja minulla todettiin olevan syyhy ja anaplasmoosi, joihin sain tarvittavat lääkitykset. 

Olen vielä nuori kaveri ja elämän alkutaival ei ole ollut kyllä ruusuilla tanssimista. Onneksi minä sain mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Kyllä nyt on kiva elää turvassa kiltin hoitajan huomassa ja kivojen koirakavereiden seurassa. Minua helpottaisi paljon, jos löytäisin itselleni kivan kummikaverin turvaamaan minun elämääni täällä. Kiitos, jos voit auttaa. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.