Miki

Miki tässä, moi! 

Nukuin tien vieressä kerällä, kun ohiajavasta autosta meikäpoika huomattiin. Kun auto pysähtyi, menin heti hännäntynkääni heiluttaen ihmisen luo. Hän huomasi, että panta oli vastikään poistettu kaulastani, sillä pannan jälki oli vielä näkyvissä. Minut oli hylätty sinne. Ihminen otti tämän pojan mukaansa ja vei turvaan. 

Minä olin todella likainen, pieniä haavoja täynnä ja lisäksi minussa oli karvattomia kohtia. Korvan lehden ihon alla oli nestettä. Hoitohommat alkoivat oloni parantamiseksi. Olen pienikokoinen ja mukava poika. Päivä kerrallaan tassuttelen kohti parempaa huomista. 

Jos sinä haluat olla mukana tällä matkalla, auta minua ja tule kummikseni. Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kummini:

Kati R.