Maya

Hei kaikille!

Tässä esittäytyy Maya-tyttö.

Minut jätettiin lähelle tarhaa. Olin kovin nälissäni, mutta onnekseni tarhanpitäjä huomasi minut ja antoi ruokaa. Ja koska olin koditon ja vailla omaa ihmistä, minä sain tarhalta turvapaikan. Minä olen ystävällinen tyttö, joka osaa kulkea hihnassa ja joka tulee toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa.

Olen niin kiitollinen, kun pääsin tänne tarhalle ja toivon kovin, että saisin oman kummin turvaamaan minun elämääni täällä. 

Parhain terveisin, Maya!

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla!

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos haluat auttaa tätä tyttöä, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia.

Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat!

Kummini:

Tanja M.