Moon


Heipä hei!

Moon täällä kotihoidosta Leshnikovosta. Pääsin kotihoitoon tarhalta, jonne päädyimme sisarusteni kanssa kadulta Varnan kaupunginhallituksen läheltä. Onneksi meitä autettiin ja nyt saan asua täällä turvallisessa kotihoidossa suomalaisen aktiivin luona yhdessä veljeni Starin kanssa.

 Olen herkkä ja ujo tyttö ja luotan ainoastaan kotihoitajaamme, vieraista ihmisistä sen sijaan en pidä vaan pelkään heitä.

Tämä kotihoitopaikka on ainoa paikka, missä tunnen oloni turvalliseksi ja voin leikkiä ja nukkua rauhassa. Saisinko sinusta kummin turvaamaan elämääni tässä minulle kaikkein parhaassa paikassa? Olisi kiva kertoa omalle kummille kuulumisia täältä.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.


Kummini

Nina I.