Macce

Macce haluaisi kummikaverin 

Heissulivei! Minä olen Macce-poika ja asun nyt sisarusteni kanssa täällä tarhalla. 

Meidät haettiin turvaan, kun kylässä, jossa oleskelimme, alettiin myrkyttää kodittomia koiria. Minusta sanotaan, että olen pentueen toiseksi rohkein tyyppi ja vielä utelias. Itse käyttäisin sanontaa, "hän on asioista selvää ottava kaveri". Niin kuin juuri nyt. 

Olenhan tässä kartoittamassa kummitilannetta. Ja minun tilanteeni on, ettei kummikaveria vielä ole. Mutta kenties juuri sinä haluat tukea minun hyvinvointiani täällä tarhalla ja yhtenä päivänä saan kuulla, että nyt se kummikaveri on löytynyt. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.