Tyyne


Hei olen Tyyne!


Asustelen täällä tarhalla Paavo koiran kanssa samassa aitauksessa.


Ennen tarhalle tuloa asuin Paavon kanssa vanhan Rouvan luona 3 vuotta kunnes hän sairastui eikä pystynyt enään pitämään meistä huolta.

Onneksi hän kysyi meille turvapaikan tarhalta, eikä hylännyt meitä. Meistä on aina pidetty hyvää huolta ja olimmekin hänelle rakkaita.
Rakastamme ihmisen huomiota ja rapsutuksia. Luonteeltani olen meistä se sähäkämpi ja olenkin se joka vaatii saada ensin ihmisen huomion itseensä.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.


Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.


Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini ovat Kirsi F ja Maarit K