Moriz

Oma kummi olisi ihan parasta 

Moi kaikki! Minä olen Moriz-poika ja asun nyt täällä tarhalla sisarusteni kanssa. 

Meidät haettiin turvaan, kun kylässä, jossa oleskelimme, alettiin myrkyttää kodittomia koiria. Itsestäni voin kertoa sen verran, että olen vähän arka kaveri ja haluan pitää etäisyyttä varsinkin vieraisiin ihmisiin. 

Mutta jos täytyy mennä takaisin sisälle, en millään meinaa liikkua, mutta en myöskään anna ottaa itseäni kiinni. Sellainen veijari minä olen. 

Jos sinä haluat tukea minun eloani täällä tarhalla, on tämä poika todella onnellinen. Lähetän välittömästi ainakin satatuhatta hännänheilutusta kiitokseksi sinulle. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.