Teija


Hei,

minä tottelen nimeä Teija!


Meidät löydettiin ihan pikkuisina naperoina muovikassista siskoni Mian kanssa. Pääsimme tarhalle, jossa isokokoinen uroskoira Boris otti meidät aluksi suojeluunsa.
Nyt olen jo vanha, enkä turvamiestä enää tarvitse. Siskoni Mia muutti omaan kotiin Suomeen jo vuosia sitten ja minä elelen tarhalla vapaana pihakoirana. Se sopii luonteelleni hyvin, vaikka onhan minulla täällä monia koira- ja kissakavereita!


Tahtoisin toki tulla siskoni perässä sinne Pohjolaan, mutta saan niin hirveän paniikin ahtaassa kuljetusboksissa, että revin boksin hajalle. Niinpä tarha onkin minun pysyvä kotini.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.


Kummimaksu on 18€/ kk.


Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.


Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.


Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini
Eeva T
Kerttu I
Aija R