Tilda


Hei, täällä Tilda!


Minä pääsin turvaan tänne tarhalle, kun naapurikunnasta oli soitettu tarhanpitäjälle. Minut oli potkittu pois hotellista, josta olin hakenut turvapaikkaa.


Minun jalkani oli vioittunut joko potkuista tai sitten olen jäänyt jossain vaiheessa auton alle. Mutta nyt jalka on parantunut ja kunnossa.


Täällä tarhalla asustan Helinän, Blackien ja Rochkon kanssa samassa aitauksessa. Vaikka aikaa on kulunut noista menneisyyteni tapahtumista, en ole oppinut luottamaan ihmiseen tarhanpitäjää lukuunottamatta. Tarha tuleekin olemaan minulle koti luultavasti koko loppuelämäni ajan.
Haluaisitko juuri sinä alkaa minulle kummiksi ja turvata elämäni täällä tarhalla?

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.


Kummimaksu on 18€/ kk.


Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.


Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.


Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini ovat Kirsi F ja Ritva P.