Aamos

Moi! Minä olen Aamos.

Pikkuinen pentu vielä. Päivät kuluvat sisaruksien kanssa leikkiessä. Me tykätään palloista. Niiden perässä on tosi kiva juosta.

Minä olen sosiaalinen poika ja tykkään olla ihmistä lähellä. Saan elää täällä turvallista pikkukoiran elämää. Muusta en onnekseni tiedä. Mutta emoni kyllä. Emoni olin tiineenä, kun tämä sullottiin pussiin ja hylättiin metsään.

Paikallinen asukas löysi sattumalta pussin ja päästi emoni ulos. Hän antoi emolleni ruokaa, sillä tämä oli hyvin laiha ja nälkiintynyt. Ennen kuin emo saatiin pois metsästä, me kolme pentua olimme jo ehtineet syntyä. Yhdistyksen avustamana meidät pelastettiin ja saimme turvapaikan. Mahdollisuuden elämään.

Nyt etsin ihmistä, joka olisi tukemassa minun kasvuani ja kehittymistäni isoksi ja vahvaksi pojaksi. Tule sinä minulle kaveriksi ja ryhdy kummikseni.

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat.