Aamos

Moi! Minä olen Aamos 

Olen sosiaalinen ja iloinen poika ja tykkään olla ihmistä lähellä. Pääsin tarhalle turvaan, kun paikallinen asukas löysi metsästä sattumalta pussin, jonne oli sullottu tiineenä ollut koira. Hän päästi koiran ulos ja antoi ruokaa, sillä tämä oli hyvin laiha ja nälkiintynyt. 

Ennen kuin koira, minun emoni, saatiin pois metsästä, minä ja sisarukseni olimme jo ehtineet syntyä. Yhdistyksen avustamana meidät kaikki pelastettiin ja pääsimme turvaan. Nyt etsin itselleni kummia, joka tukisi minun elämääni täällä. Tule sinä minulle kaveriksi ja ryhdy kummikseni. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat. 

Kummini:

 Liisa J.