Donna

Pikkuinen Donna etsii kummia! 

Bulgariassa asuva aktiivi huomasi kotiin tullessaan, että hänen pihalleen oli jätetty kolme pentukoiraa. Siellä olin minä ja kaksi sisarustani. Me pääsimme turvaan hänen luokseen ja nyt olemme täällä kotihoidossa. Siskojeni kanssa saan nyt viettää huoletonta pentukoiran elämää leikkien, syöden ja nukkuen. 

Onneksi meidät tuotiin tänne eikä hylätty kadulle tai viety metsään. Saimme jo näin pieninä mahdollisuuden tutustua kotikoiran elämään. Vaikka minulla on nyt turvallinen paikka asua ja saan syödä vatsani täyteen joka päivä, tarvitsen silti kummin apua. 

Kummin apu mahdollistaa minulle esimerkiksi laadukkaan ruoan, joka on todella tärkeä asia kasvavalle pentukoiralle. 

 Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

Kummini: 

Paula P.

Outi O.

Ritva E.