Helmi

Kuka auttaisi minua? Minä olen pikkuinen Helmi-neiti. 

Minut ja sisareni oli jätetty suomalaisen perheen portin eteen. He auttoivat meitä saamaan turvapaikan ja nyt olemme täällä tarhalla. Asun sisareni ja kahden muun koiranpennun kanssa samassa tilassa. Minua jännittää melko paljon nuo kaksi muuta pentua. Mutta kun tässä nyt paremmin tutuiksi tullaan, niin luulen, että meistä tulee vielä oikein hyvät leikkikaverit. 

Jos haluat auttaa minua kasvamaan isoksi ja terveeksi tytöksi, ryhdy minulle kummiksi. Apuasi todella tarvitaan. Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.