Papu

Hei, minä olen Papu! 

Minä tyttö kuljeskelin siskoni kanssa kylässä, jossa ei ns. katukoiria liiku. Joku oli jättänyt meidät sinne oman onnemme nojaan. Tottakai tällaiset suloiset pentukoirat huomattiin ja haettiin turvaan. Minä olen iloinen pentu ja päiväni kuluvat toisten pentujen kanssa telmiessä. Hakeudun mielelläni myös uusien ihmisten seuraan, vaikka ensi alkuun minua vähän jännittääkin. 

Onnea on, kun saan turvallisessa ympäristössä elää huoletonta pikkukoiran elämää. Jotta kasvan ja kehityn terveeksi ja vahvaksi aikuiseksi, tarvitsen mm. paljon hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Hyvinvointini turvaamiseksi etsin nyt itselleni kummia auttamaan minua. 

 Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kummini:

Jenna O.

Tuulikki M.