Rochko


Hei, täällä Rochko-poika!

Minut löydettiin aikanaan, kun olin turistialueella harhailemassa. Soittivat tarhanpitäjälle, kun olin ärhennellyt ihmisille. Onnekseni tarhanpitäjä haki minut turvaan.

Olen kooltani pieni ja luonteeltani hieman ärhäkkä kaveri. Vaikka olen asunut täällä tarhalla jo vuosia, ainoastaan tarhanpitäjän vaimo on osoittautunut luottamukseni arvoiseksi. Tästä syystä tarha on minun kotini loppuelämän ajan. Sitä paitsi saan olla täällä omanlaiseni koirapersoona omassa rauhassani.

Tule sinä minulle kummiksi. Ole se ihminen, joka haluaa auttaa minunlaistani pientä koirapoikaa.

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.
Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Rochkon kummit:
Tarja K
Marjut S.