Lassi


Hei, olen Lassi!

Minä ja sisarukseni päädyimme tarhalle, kun tarhanpitäjä sai tiedon leikkipuistoon hylätyistä pennuista.

Tarhanpitäjä löysi meidät keskeltä lapsilaumaa. Lapset leikkivät meidän kanssamme ja antoivat ruokaa. Leikkipuisto sijaitsi vilkasliikenteisen tien varrella, joten ei sellainen paikka ole turvallinen ja sovelias meille pienille asua. Koska olimme niin pikkuisia, tarhanpitäjä katseli, löytyisikö emomme jostain lähistöltä. Emoa ei löytynyt, joten ilmeisesti olemme jonkun kotikoiran jälkeläisiä, jotka hylättiin. Mutta onneksemme tarhanpitäjä otti meidät ja pääsimme tarhalle turvaan.
Minä poika olen herkkä ja ujo tapaus. Tarhalla tulen kuitenkin hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Minusta olisi mukavaa, jos juuri sinä tulisit minulle kummiksi. Olisi minullakin sitten oma ihminen, jolle tällainen pikkumies olisi tärkeä ja rakas.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini:
Kaija V.
Taina L.