Wilma

Wilma-tyttö etsii kummia!

Olin todella laiha ja huonokuntoinen, kun minut pelastettiin kadulta. Toinen takajalkani oli kipeä, ihossani oli paljon erikokoisia haavaumia ja lisäksi minulla todettiin ehrlichia. Painoin vain 13 kg, kun painoni olisi pitänyt olla n. 25 kg. 

Tästä tarhasta on tullut minun pelastusrenkaani. Minua on käytetty eläinlääkärissä, jalkani on kuvattu ja olen saanut lääkehoitoa. Painoni on noussut nyt 19,2 kiloon ja ilokseni jalassani ei havaittu mitään vakavaa ongelmaa. Kuntoutumiseni on tähän asti sujunut hyvin. Ilman ulkopuolista apua tällaista mahdollisuutta parempaan elämään olisi suoraan sanoen mahdotonta saada. 

Olen vielä nuori tyttö ja toivonkin löytäväni itselleni kummin, joka voisi tukea minun elämääni täällä tarhalla. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kummini:
Doris A.