Merida


Merida-tyttö täällä! 

Meitä pentuja syntyi kaikkiaan kuusi kappaletta. Omistajamme otti yhteyttä tarhanpitäjään, jotta me pikkuiset pääsisimme tarhalle. Omistajamme ei itse pystynyt meitä pitämään, eikä uusia koteja meille hankkimaan. Meidät otettiin tarhalle turvaan ja emomme puolestaan steriloitiin yhdistyksen tuella, jottei lisää pentuja enää synny. 

Minä olen iloinen, eloisa ja leikkisä tyttö, joka touhuan omiani, mutta tulen myös mielelläni rapsuteltavaksi. En ole sellainen jokapaikan ensimmäinen tai viimeinen koira, vaan sulaudun sopivasti muuhun laumaan. Tule sinä hyväsydäminen ihminen minulle kummiksi. Tarvitsen sinun apuasi. Täältä tulee hännänheilutuksia kiitokseksi. Minut löytää myös kotia etsivien koirien sivuilta. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

 Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

 Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

 Kiitos, että autat.

Kummini: Sarita B.