Helinä


Hei olen Helinä!


Minut pelastettiin aikanaan siskoni kanssa läheltä Sofiaa, kun alueella myrkytettiin koiria. Pääsimme Sofiassa erään ihmisen luokse turvaan ja olimme siellä jonkin aikaa, hän ei valitettavasti meitä voinut pitää ja antaa meille kotia, joten hän pyysi meille turvapaikkaa tarhalta


Sisareni on jo muuttanut Suomeen omaan kotiin, minulle tarha sen sijaan on pysyvä koti.
Asun täällä tarhalla kolmen muun koiran kanssa samassa aitauksessa. Olen hyvin arka ja pelkään ihmistä niin paljon ettei kukaan saa minuun koskea. Tarhanpitäjän vaimoon olen sen verran oppinut luottamaan, että hän saa tulla aitaukseen, mutta hänestäkin pysyn etäällä kun on aitauksessa.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.
Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.


Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini:
Terttu B.
Paula V.