Gina

Hei vaan! Minä olen pikkuinen Gina-tyttö. 

Olen nyt täällä kotihoitotarhalla turvassa, sillä minut ja veljeni pelastettiin kadulta emomme jäätyä rekan alle. Ennen tänne tuloa meidät tarkastettiin klinikalla ja annettiin asiaankuuluvat madotukset ja penturokotukset. Minä olen vilkas, reipas ja sosiaalinen neiti, joka on varustettu hyvällä ruokahalulla. Minusta on kovin hauskaa nykiä hoitajani villasukkia ja testata, miten kestäviä erilaiset tavarat ovat. 

Se täytyy kyllä todeta, että pahvilaatikot esimerkiksi ovat aika heikkoja tapauksia. Jos haluat auttaa minua kasvamaan suureksi ja terveeksi tytöksi, jolle ravitsevaa ruokaa ja huolenpitoa varmasti riittää, voit tehdä sen ryhtymällä kummikseni. Kummit kun ovat meikäläisille sellaisia elämän pelastusrenkaita. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia.

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kummini: 

Minna M.