Daisy

Daisy-tytölle kummi! 

On suoranainen ihme, että olen vielä hengissä. Asuin kylässä, jossa minua hakattiin ja jossa muut koirat hyökkäilivät päälleni eivätkä antaneet minun edes syödä. Toisessa silmässäni on vaurio, jonka on aiheuttanut mitä ilmeisemmin päähäni osunut isku. 

Tästä kauheasta tilanteesta minut pelastettiin, vietiin eläinlääkäriin ja turvaan. Silmääni ei tarvinnut poistaa, vaan sen hoito on aloitettu rasvalla ja antibiootilla. Lääkityksen tehoa seurataan. Olen vielä nuori tyttö, tosi sosiaalinen ja mukava. Traumat noista ikävistä tapahtumista jäävät toivon mukaan pikku hiljaa taakseni ja saan vielä kokea, mitä on hyvä elämä. Ensimmäinen askel sitä kohti on jo otettu, kun pääsin tänne turvaan. Vielä kun löytäisin hyväsydämisen ihmisen hyvinvointini turvaksi, niin valoisalta näyttäisi tulevaisuus. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kummini:

Ville M.

Annika L-T