Kali


Hei vaan!

Täällä surusilmäinen Kali-poika kuiskaillee Kavarnan tarhalla. Olen kadulta sisarusteni kanssa löytynyt hyvin ujo kaveri. Sisarukseni, joiden kanssa harhailin vailla emoa, ovat jo muuttaneet omiin koteihin. Minäkin olen kovasti yrittänyt voittaa pelkoni, mutta se on osoittautunut ylivoimaiseksi tehtäväksi.


Ihmiset kyllä kiinnostavat minua, mutta en vaan uskalla luottaa juuri kehenkään. Arkuuteni takia vetäydyn sivummalle ja tarkkailen sieltä toisten touhuja. Uskon, että näin ujolle pojalle tarha on paras paikka enkä enää haaveile muutosta minnekään muualle.
Löytyisiköhän Suomesta joku sellainen, joka ymmärtää ja haluaa auttaa juuri meitä arkoja koiria? Meitä, joille oman kodin kynnys on liian korkea? Jos saisin oman kummin, minullakin olisi oma ihminen elämässäni.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.


Kummimaksu on 18€/ kk.
Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.
Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.


Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kalin kummit:
Eija M
Heli J