Fifi

Hei, Fifi täällä etsii kummia! 

Minut ja viisi sisartani löydettiin tehdasalueelta. Henkilöstö ruokki meitä pentuja ahkerasti. He tekivät meille ihan oman kopinkin. Huoli tulevaisuudestamme sai suomalaisen työkomennuksella olleen henkilön etsimään meille turvapaikkaa. 

Eläinten ystävien avustamina matkasimme sitten yhdistyksen kotihoitopaikkaan. Minä olen melko arka tyttö. Omien sisarieni seurassa jäin alakynteen ja siksi asun kolmen muun koirakaverin kanssa. Me tulemme hyvin toimeen keskenämme. 

Saan elää täällä turvassa ja vatsa kylläisenä. Mutta ilman kummien apua ja tukea ei tämä olisi mahdollista. Siksi toivon, että myös minä löydän itselleni oman kummin. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat.

Kummini: Manu P.