Arda

Hei kaikille, minä olen Arda 

Minut oli jätetty kaupungille hihnaan kiinni sidottuna. Lapset toivat minulle ruokaa ja juomaa. Kun selvisi, ettei minulla ole omistajaa, käytiin tämä tyttö hakemassa turvaan. Mikä onnenpäivä! Olen luonteeltani avoin, iloinen ja sosiaalinen. Rakastan ihmistä ja haluan touhuta kaikkea kivaa tämän kanssa. Osaan noutaa pallon ja antaa sen takaisin heittäjälle. Energisenä tyttönä olen täysillä mukana tekemisissä. Nyt olen tositarkoituksella etsimässä itselleni kummia, joka haluaisi turvata minun elämääni täällä Bulgariassa. Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.