Milla

Milla tässä, hei!

Meidän kaikkien pentukoirien elämän täytyisi olla huoletonta ja turvattua.

Minä olen iloinen, sosiaalinen ja leikkisä tyttö, joka on nyt saanut mahdollisuuden elää turvassa sisaruksieni ja emoni kanssa. Mutta ikävä kyllä usein asiat ovat aivan toisin. Emoni oli tiineenä, kun tämä sullottiin pussiin ja hylättiin metsään. Paikallinen asukas löysi sattumalta pussin ja päästi emoni ulos. Hän antoi emolleni ruokaa, sillä tämä oli hyvin laiha ja nälkiintynyt.

Ennen kuin emo saatiin pois metsästä, me kolme pentua olimme jo ehtineet syntyä. Yhdistyksen avustamana meidät pelastettiin ja saimme turvapaikan. Mahdollisuuden elämään.

Nyt toivon itselleni hyväsydämistä kummia, joka ymmärtää meitä kodittomia ja haluaa auttaa. Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat.

Kummi: Laila K