Zhabcho

Zhabcho-tyttö etsii kummia 

Tuli päivä, jolloin minä todella kyllästyin tassuttelemaan pitkin kaupungin katuja vatsa nälästä kurnien ja peläten, mikä minua taas kulman takana odottaa. Huomasin kaupungilla ihmisen, joka vaikutti minusta turvallisen tuntuiselta. Lähdin seuramaan tuota ihmistä ja seurasin ihan kotiin asti. Paikka vaikutti heti niin mukavalta, että päätin jäädä sinne asumaan. 

Ja tuo päätös kannatti. Tietämättäni olin seurannut tarhanpitäjää! Täällä tarhalla minulla on monta kivaa kaveria. Sosiaalisena tyttönä tulen toimeen niin kissojen kuin koirienkin kanssa. Tapasin kolme mukavaa koiranpentua, jotka myös ovat uusia tulokkaita. Meistä tuli heti hyvät kamut. Voi kun löytäisin vielä hyvän ihmiskamun itselleni. Voisitkohan sinä auttaa minua matkallani kohti parempaa tulevaisuutta? 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kummini:

Saara H.