Zhabcho

Herttainen Zhabcho etsii ikiomaa kotia 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 15.12.2022 Paino 10 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Kavarna 

Koditon Zhabcho-tyttö oli lähtenyt seuraamaan tarhanpitäjää kaupungilta kotiin. Määränpäähän saavuttaessa Zhabcho olikin jäänyt alueelle oleilemaan. Tarhanpitäjä halusi auttaa tyttöä ja antoi turvapaikan tälle iloiselle ja sosiaaliselle pikku töpöjalalle. Zhabcho tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja väistää mieluummin kuin aiheuttaa riitaa kenenkään kanssa. Ihminen ja ihmisen syli on kuitenkin tälle tytölle se ykkösjuttu. 

Tarhalla Zhabcho tulee toimeen myös kissojen kanssa. Zhabcholle etsitään rauhallista ja luotettavaa kotia, jossa tälle pikkuiselle tytölle riittää aikaa ja jossa ymmärretään, että sopeutuminen kotikoiran elämään täysin uudessa ympäristössä ei tapahdu hetkessä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Zhabchosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.