Ykä

Ykä tässä, moi! 

Minä poika kuljeskelin parkkipaikalla, jossa on rekkoja. Välillä juoksentelin myös autotiellä. Turkkini oli kamalassa kunnossa. Olin oikea takkukasa ja takut vielä täysi heinää ja oksia. Onnekseni minut huomattiin ja haettiin turvaan. Sain heti matolääkityksen ja takkuni leikattiin pois. 

Hievahtamatta annoin parturoida itseni. Ilon päivähän se oli, kun pääsin eroon takkuisesta ja sotkuisesta turkista. Olen nyt turvallisessa paikassa, jossa minusta pidetään huolta. Mutta ilman kummien apua ei tämä olisi mahdollista. Tulisitko sinä kummiksi tällaiselle reippaalle ja sosiaaliselle Ykä-pojalle?

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kummit:

Veikko R.