Vinski

Veikeä Vinski etsii kummia 

Me kolme pikkuista pentua, minä Vinski, velipoika Veeti ja Siiri-sisko, emme syntyneet pehmeään pentulaatikkoon toivottuina karvapalleroina, joita ihaillaan ja joille puhutaan nätisti. Me olimme niitä pentuja, joista täytyy päästä mahdollisimman nopeasti eroon. Meidät olisi heitetty metsään. Näin sanoi naisihminen, jonka elämään me emme mahtuneet. Mutta onneksi löytyi ihminen, jonka elämään me mahduimme. Kotihoitaja täällä tarhalla. 

Nyt saamme asua turvallisessa kotihoidossa muun lauman kanssa. Minä poika olen utelias ja touhukas kaveri. Pidän kovin ihmisistä. Mutta tällä hetkellä parasta on, kun saan leikkiä ja touhuta sisarusteni kanssa pihamaalla. Viihdymme ulkona aamusta iltaan. Täällä minusta pidetään hyvää huolta ja jos tällaista paikkaa ei olisi, en tiedä, miten minun olisi käynyt. Nyt kuitenkin kävi hyvin. Mutta tarvitsen silti ulkopuolista apua hyvinvointini ylläpitämiseen. Haluaisitko sinä auttaa minun elämääni täällä tulemalla kummikseni?

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.