Vili


Hei olen Vili!


Omistajamme kuoleman johdosta minä ja viisi muuta kanssani asustanutta koiraa saavuimme tarhalle.
Olen aloittanut aikoinani elämän kadulta ja päätynyt edesmenneelle omistajalleni niin että olin mennyt heidän portilleen päättäen, että tänne minä muutan.


Nuorena tyttönä minulla oli iho-ongelmia, minkä vuoksi takapuolessani on kovettuma johon ei karva kasva. Luojan kiitos nämä iho-ongelmat ovat väistyneet ajan saatossa. Tarhalle saapuessa minulla oli myös Erhlichioosi ja Anaplasmoosi joihin olen saanut antibiottihoidon.
Luonteeltani ole herttainen, mutta hieman ujo vanha rouva ja haaveilenkin että löydän vielä sen oman rakkaan kodin.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.
Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini
Pirkko-Leena H.