Vili


Hei kaikille, tässä Vili-rouva! 

Minun elämäni alkoi aikoinaan kadulta. Sitten tuli sellainen vaihe, että kyllästyin siihen elämään ja menin yhdelle portille sillä mielellä, että tänne minä muutan. Ja niinhän siinä kävi, että minä sain kodin, omistajan ja viisi koirakaveria. Pääsin pois kadulta. Mutta sitten tuli myös se päivä, jolloin omistajamme menehtyi. Kaikki muuttui, mutta onneksi minä ja viisi muuta kanssani asunutta koiraa pääsimme tarhalle. Tarhalle saapuessani minulla todettiin ehrlichia ja anaplasmoosi, jotka hoidettiin. 

Nuorena tyttönä minulla oli ongelmia ihoni kanssa, mutta ajan saatossa tilanne on helpottunut. Minä olen herttainen, hieman ujo vanha rouva. Vuosien saatossa sitä tulee kaikenlaista vaivaa ja kolotusta. Tarhaolosuhteet eivät silloin enää ole sopivat. Niinpä minä poistuin tarhalta ja siirryin kotihoitopaikkaan. Kotihoidossa saan viettää hyviä eläkeläisen päiviä. Omasta mielestäni olen sen kyllä ansainnut. Kiitollisena otan vastaan, jos haluat tulla minulle kummiksi. Auttaisit turvaamaan minun hyvinvointiani näin eläkeläisrouvaksi siirryttyäni. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

Kummini
Pirkko-Leena H.