Veeti

Veeti kaipaa omaan kotiin 

Uros, kastroidaan ennen Suomeen tuloa 

Arvioitu syntymäaika 6.11.2023 

Aikuiskokoarvio n. 25-/+ kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

 Veeti on iloinen pentu, joka tykkää leikkiä kavereidensa kanssa, mutta haluaa välillä touhuta myös itsekseen. Veeti näyttäisi olevan pentueen rauhallisin karvatassu, joka pitää paljon ihmisistä. Veeti asuu kotihoidossa yhtenä lauman jäsenenä, joten poika on jo tottunut toisiin koiriin ja kissoihin. Veetille etsitään rakastavaa ja poikaan sitoutunutta kotia. Veeti ei saanut sisarustensa kanssa syntyä toivottuna pentuna turvalliseen kotiin, vaan kaikista pikkuisista haluttiin päästä nopeasti eroon. 

Pentujen onneksi kaikki saivat kotihoitopaikan tarhaltamme, muuten kohtalona olisi ollut metsä. Muutto uuteen ympäristöön on suuri tapahtuma pikkukoiran elämässä, joten poika tarvitsee ymmärrystä ja aikaa sopeutumiseen. Myös kotikoiran tavoille oppiminen vaatii kärsivällistä ja johdonmukaista otetta tulevalta kodilta. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Veetistä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.