Väkä

Väkä-tyttö kaipaa omaa kummia.

Minä kuljeskelin kaupungin keskustassa. Kiltti ihminen huomasi minut, otti mukaansa ja vei turvaan. Hän käytti minut eläinlääkärissä. Minulla todettiin kapi ja sain siihen lääkityksen. Koen olevani hyvin onnekas karvatassu, sillä ilman apua en tiedä, miten minun olisi käynyt. 

Nyt huominen näyttää valoisalta. Olen turvassa, minua lääkitään ja saan syödä vatsani täyteen joka päivä. Mutta ilman kummien tukea tämä kaikki olisi vaarassa toteutua. Siksi toivon kovin, että minäkin saisin oman kummin. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.