Väkä

Muuttaako iloinen Väkä-tyttö teidän kotiin! 

Narttu 

Arvioitu syntymäaika 5.7.2017 

Paino 8,5 kg 

Steriloidaan ennen Suomeen tuloa 

Väkä on iloinen ja sosiaalinen tyttö, joka hyppää heti syliin, kun menee luokse. Väkä tulee hyvin juttuun muiden koirien kanssa, mutta välillä syntyy nahinaa resursseista Väkän ja toisen pikkuisen välillä. Väkä ei aloita nahinoita, mutta ei myöskään väistä, joten tätä tyttöä ei suositella samaan kotiin toisen vahvan nartun kanssa. Toki käytös varmasti tasaantuu, kun resurssit ovat kunnossa. Väkä on ollut varmasti jo jonkin hetken huonossa kunnossa ennen löytymistä. 

Tytön takapää on lihaksiston osalta ollut heikko ja varmaan tästä syystä takajalat ovat kääntyneet vähän ulospäin. Tämä ei näytä ilopillerin menoa haittaavan, mutta uuden kodin täytyy sitoutua kuntouttamaan pikkuista, koska jumeja varmasti löytyy. Väkä on avoin ja sosiaalinen tyttö, joten kun adoptoijalla on aikaa ja halua, varmasti sopeutuu myös kaupunkielämään. Väkä pelastettiin kaupungin keskustasta, jossa tyttö kuljeskeli autojen ja ihmisten seassa. 

Väkällä oli kapi, joka hoidettiin asianmukaisesti. Nyt Väkä tarvitsee rakastavan ja tyttöön sitoutuvan kodin. Väkälle kotikoiran elämä on vielä vieras ja tuntematon käsite. Siksi kodissa täytyy olla ymmärrystä ja kärsivällisyyttä siihen, että sopeutuminen uusiin asioihin ja tilanteisiin vie oman aikansa. 

 Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Väkästä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.