Vaiana


Vaianalle oma kummi! 

Meitä pentuja syntyi kaikkiaan kuusi kappaletta. Omistajamme otti yhteyttä tarhanpitäjään, jotta me pikkuiset pääsisimme tarhalle. Omistajamme ei itse pystynyt meitä pitämään, eikä uusia koteja meille hankkimaan. Meidät otettiin tarhalle turvaan ja emomme puolestaan steriloitiin yhdistyksen tuella, jottei lisää pentuja enää synny. 

Minä olen iloinen, energinen ja toimelias tyttö, joka on se ensimmäinen joka jutussa. Minua ei voi olla huomaamatta. Mutta täytyy sanoa, että kun nukun, nukun niin sikeästi, että muut saavat vapaasti riekkua ympärilläni. Onko sinun sydämessäsi tilaa minulle? Tulisit kummikseni. Olisit apuni ja tukeni. Minut löytää myös kotia etsivien koirien sivuilta. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

 Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

 Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

 Kiitos, että autat.

Kummini: Teija H